Cestování, ubytování, restaurace

Jak mít v baru čistý vzduch?

Dnes už v Čechách s protikuřáckým zákonem sice nemáme tak problémové ovzduší, jako tomu bývalo dříve, ale najdou se situace, kdy nám tento zákon pořádně zavařil a ovzduší možná i ještě zhoršil. jaké to jsou a jak si s nimi poradit?

 

 

Příval elektronických kuřáků

Jsme benevolentní majitelé restaurací a necháváme svým zákazníkům prostor obohatit své plíce nikotinem i elektronickou cigaretou nebo Iqosem. Že jsou zakázané cigarety, neznamená, že musíme všichni držet „basu“ (maximálně piva). To většinou platí po celé republice, jenom ve Zlíně se všichni majitelé hospod a restaurací snad kolektivně domluvili, že budou odmítat mileniály, ale i pokročilou generaci, která „vejpu“ holduje. A sic je pasivní kouření e-cigaret zdravotně naprosto nezávadné, tak jejich kouř rozhodně snižuje viditelnost a rozpouští se pomaleji, než kouř obyčejných cigaret. Voňavá mlha může být zajímavým lákadlem pro zákazníky, ale třeba ji nepotřebujete

Kouří nám pod okny

Nebyla jiná možnost, než všechny kuřáky vyhnat ven před hospodu, ale tím, že nám kouří pod okny, tak sice nic neporušují, ale nijak vzduchu uvnitř nepomáhají. A padesátkrát denně vyběhávat ven a říct jim, ať jdou dál od oken, je zdlouhavé a unavující

Řešení kouře?

Vyřešit přemíru kouře v baru pomůže něco, co pomáhá léta i svářečům v odsávání kouře v odsávání zdraví škodlivých látek přímo od svářečského stolu. Ano, uhodli jste, je to jednoduchá ventilace =)